На Київщині в одній з багатоповерхівок у підвалі знайшли вибухонебезпечну речовину. Через це усіх мешканців довелося евакуювати.

Про це повідомляє прес-служба поліції Київської області.

Так, стало відомо, що в четвер, 13 лютого в місті Біла Церква Київської області жителі одного з п'ятиповерхових будинків знайшли в підвалі тротил. Вони відразу ж повідомили про цю знахідку в поліцію. За попередньою інформацією, ця вибухонебезпечна речовина належала покійному місцевому жителю.

У підвалі п'ятиповерхівки під Києвом знайшли тротил

Поліцейські і рятувальники прибувши на місце події, евакуювали близько 200 жителів з 70 квартир багатоквартирного будинку. Також працівники аварійної служби відключили постачання газу.

Популярні новини зараз
Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Фахівці вилучили всю вибухівку з підвалу п'ятиповерхівки і тепер всі евакуйовані жителі вже мають можливість повернутися у квартири. Їх життю та здоров'ю нічого не загрожує.

Зараз правоохоронці з'ясовують всі обставини і умови, при яких вибухівка потрапила в підвал.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що у Львові на одній з вулиць міста чоловікові стало погано, в результаті чого він помер.

Як повідомляв портал "Знай.uа" , у Києві в одному з покинутих будинків знайшли труп кур'єра Glovo.

Також "Знай.uа" писав, що на Полтавщині правоохоронці знайшли тіло чоловіка, у якого не було голови.