Поблизу Києва вже у цьому році розпочнуть будівництво Великої Окружної дороги, яке планувалося ще з 2006 року.

Про таке заявив губернатор Київської області Олексій Чернишов.

Варто зауважити, що ще 14 років тому мало розпочатися будівництво Великої кільцевої автомобільної дороги в Київській області, однак цього так і не відбулося. Однією з причин стало те, що значна частина землі, по якій повинна проходити траса, близько 10-ти років тому були роздані під будівництво українцям.

Карта дороги, яку мають побудувати

Наразі ж після кільканадцять років губернатор Київської області Олексій Чернишов заявив, що будівництво дороги все ж буде, і вже цього року:

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

"Перший етап будівництва з'єднає Одеську і Житомирську траси. На даний момент проект будівництва прокладений в місцях з приватними територіями і будинками. Тому Київська обласна адміністрація планує змінити і адаптувати проект під реалії. Думають, як не ламати, а будувати дорогу, змінюючи траєкторію траси".

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що трасу під Києвом заполонили десятки фур, далекобійники ламають рулі - досить знущатися.

Як повідомляв портал Знай.uа в патрульній поліції Львова надали звіт про безпечні вулиці, на яких найчастіше трапляються дорожньо-транспортні пригоди за участю пішоходів.

Також Знай.uа писав про те, що в Запоріжжя люди просять запустити автобуси: маршрутки не зупиняються, доводиться ходити пішки.