У Києві розшукують неповнолітню дівчинку, яка зникла з притулку три тижні тому і місцезнаходження якої досі невідоме.

Про це повідомляє Київ Оперативний на своїй сторінці у Facebook.

"Допоможіть знайти! Столичні правоохоронці розшукують #Ліберті Бондар, 2004 року народження. 27 січня неповнолітня пішла з притулку та до теперішнього часу її місцезнаходження невідоме. Прикмети: зріст 165 см, середньої статури, має довге русяве волосся, сіро-голубі очі. Була одягнута у куртку м’ятного кольору, чорну шапку з пайєтками, світлі джинси та черевики-уггі. Правоохоронці звертаються до громадян, хто має інформацію про місцезнаходження дівчини, повідомити до чергової частини Деснянського управління поліції за номерами: (044) 515–87–83, (067) 650-69-22 або 102", - йдеться в повідомленні.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Популярні новини зараз
Пенсії пропонують підняти на 60%: щоб більше не перебиватися копійками Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Нагадаємо, що на Рівненщині 19-річна мати побила новонародженої дитини, а потім закрила її в кімнаті гуртожитку і безслідно зникла.

Як повідомляв портал Знай.uа , під Дніпром 2-річного хлопчика знайшли біля річки. Він зник у селі Звонецкое Солонянського району.

Також портал Знай.uа писав, що в одній зі шкіл Києва стався жахливий інцидент.