У Києві під вікнами уряду зібралися далекобійники, які з самого ранку влаштували страйк на великих трасах, що ведуть до столиці. Про це повідомляє "ТСН.Ранок".

Як повідомляється, головна вимога мітингувальників – скасувати постанову про повторне зважування вантажних автомобілів на ключових трасах країни.

З далекобійниками урядовий квартал в столиці пікетують і перевізники. На деяких вантажних авто, які учасники пікету припаркували по всьому кварталу, видніються плакати з вимогами, наприклад, "Чиновники, не знущайтеся над автоперевізниками".

У цілому перевізники говорять про 16 вимоги, найголовніші з яких адресовані прем'єр-міністру України і стосуються його кадрової політики.

Скрін, ТСН

Популярні новини зараз
Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Абонентам Київстар та Vodafone дали важливі інструкції: інакше вигідного тарифу не бачити Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів
Показати ще

Ключові вимоги далекобійників – звільнити міністра інфраструктури Владислава Криклія, нормалізувати дозволу на міжнародні перевезення, вирішити проблему черг на кордоні, і так далі.

У сюжеті журналісти стверджують, що водії маршрутних таксі, також беруть участь в пікеті, не змогли сформулювати причину своєї присутності на мітингу.

Нагадаємо, що трасу під Києвом заполонили десятки фур, далекобійники ламають рулі - досить знущатися.

Як повідомляв портал Знай.uа в патрульній поліції Львова надали звіт про безпечні вулиці, на яких найчастіше трапляються дорожньо-транспортні пригоди за участю пішоходів.

Також Знай.uа писав про те, що в Запоріжжя люди просять запустити автобуси: маршрутки не зупиняються, доводиться ходити пішки.