Кияни зможуть зізнатися в коханні своїй другій половинці прямо зі сцени.

Деякі щасливчики зможуть зробити це вже 14 лютого під час виступу Друга Ріка, Скрябін і Letay.

Кияни зможуть зізнатися в любові зі сцени


Такий незвичайний подарунок жителям Києва вирішив зробити квитковий оператор Karabas в рамках акції "Сезон романтичних зізнань". Для того, щоб отримати шанс на свої хвилини слави на великій сцені в компанії українських музикантів, потрібно заповнити форму на сайті. Взяти участь в акції може будь-хто. Три переможці акції будуть оголошені 13 лютого.

Кияни зможуть зізнатися в любові зі сцени


Заради романтичних зізнань 14 лютого призупинять святковий концерт #ПРОЛЮБОВ і дозволять трьом щасливчикам розповісти про свої почуття прямо зі сцени. Саундтреком до зізнання стануть пісні від гуртів "Скрябін", "Друга Ріка" і LETAY.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Друга Ріка


Цей святковий концерт відбудеться в клубі Stereo Plaza 14 лютого. Тут виступлять українські рок-романтики "Друга Ріка", рок-гурт "Скрябін", любов до якої в різний час її творчості відчував у своєму серці практично кожен меломан.

Рок-група Скрябін

А також LETAY – той самий хлопець, який підкорив глядачів Нацвідбору "Євробачення-2019".

Нагадаємо, для багатьох найяскравіші спогади дитинства пов'язані з новорічними святами.

Як повідомляв портал Знай.іа, лютий – один із самих холодних зимових місяців. Однак, це не привід сидіти вдома, а в "Зимовій країні на ВДНГ".