Під Києвом зникла неповнолітня дівчина. Від неї немає ніяких вістей уже тиждень.

Про це повідомляє поліції Києва.

Під Києвом у місті Боярка вже тиждень шукають 17-річну Олену Копійку. Відомо, що неповнолітня дівчина пішла зі школи і її місцезнаходження невідоме. Зараз її телефон відключений. Останній раз Олену бачили 5 лютого. Родичі і поліція просять допомоги.

Олена Копійка


Особливі прикмети зниклої: на вигляд 20 років, зріст 170 сантиметрів, повної статури, обличчя кругле, волосся темне фарбоване, очі зелені. Дівчина була одягнена в куртку, джинси і черевики чорного кольору.

Якщо ви бачили або знаєте, щось про місцезнаходження дівчини, то прохання повідомити про це на спеціальну лінію 102. Важлива будь-яка інформація. Адже на кону життя і здоров'я дівчини.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що на Рівненщині 19-річна мати побила новонародженої дитини, а потім закрила її в кімнаті гуртожитку і безслідно зникла.

Популярні новини зараз
Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Як повідомляв портал Знай.uа , під Дніпром 2-річного хлопчика знайшли біля річки. Він зник у селі Звонецкое Солонянського району.

Також портал Знай.uа писав, що в одній зі шкіл Києва стався жахливий інцидент.