На Київщині врятували пса, якого жорстокі люди запхали в мішок і кинули помирати на холоді. Про це розповіли у Державній службі з надзвичайних ситуацій в регіоні.

Як повідомляється, про те, що в мішку посеред річки Альта скавучить собака, повідомила мешканка міста Переяслав. Рятувальники, які прибули на виклик, виявили мішок, який невідомі закинули на тонкий лід.

В мішку перебувала перелякана і замерзла тварина. Співробітникам ДСНС вдалося дістати мішок і звільнити чотириногого бранця. Опинившись на березі, мокрий і закоцюблий пес тут же втік у невідомому напрямку.

За словами рятувальників, звільнена тварина була немолодою – швидше за все, так жорстокі господарі хотіли позбутися старого пса.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Чужі борги можуть стати вашою проблемою: "Нафтогаз" дивує українців "сюрпризами" Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Тільки завдяки небайдужій людині тварині вдалося зберегти життя.

Нагадаємо, що у Харкові рятують скалічену собаку, яку знайшли вмираючої без задніх ніг.

Як повідомляв портал "Знай.uа", під Києвом врятували від загибелі зграю лебедів.

Також "Знай.uа" писав, що правоохоронці в одному з каналізаційних люків виявили голого чоловіка.