Унікальний та водночас моторошний випадок стався у Києві. Відтак, правоохоронці в одному з каналізаційних люків виявили голого чоловіка, який не міг вилізти.

Про це повідомляє прес-службу патрульної поліції Києва.

Як відзначається, інцидент мав місце в Голосіївському районі. Саме там на вулиці Казимира Малевича поліцейські помітили те, як з тамтешнього люка стирчать людські пальці, а пізніше і взагалі цілого чоловіка.

Виклик поліцейських, фото: Патрульна поліція України
Виклик поліцейських, фото: Патрульна поліція України

Після цього правоохоронці перекрили рух та викликали рятувальників, які за допомогою інструментів розрізали грати дощоприймача і обережно дістали чоловіка. Він був повністю голим і дуже сильно замерз, однак на питання, як він там опинився, відповісти не зміг.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

Варто зауважити, що під час того, коли вони одягнули чоловіка та чекали медиків, вони виявили явні ознаки сп'яніння. Наразі літаки госпіталізували чоловіка в одну з лікарень міста.

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, у Києві сталася страшна НП, на одній зі станцій метро помер чоловік.

Як повідомляв Знай.uа , ще одне жорстоке вбивство сталася на Рівненщині. Так, у селі Перемиловка хлопець вбив пенсіонера тільки за те, що той не позичив для його матері кілька сотень гривень.

Також Знай.uа писав, що у Києві повідомили про підозру 41-річного чоловіка, який розбещував дітей. Так, за даними копів, педофіл знайомився з дітьми у соцмережах входив у довіру і починав розпусне листування, надалі плануючи зносини.