Надзвичайний випадок стався у столиці. Відтак, просто посеред білого дня на столичних пішоходів впала скляна панель, яку вирвав сильний вітер з київського ТРЦ.

Про це повідомляє видання Інформатор.

Як відзначається, стався інцидент на бульварі Перова, 36. Саме там сильний вітер пошкодив скляну панель в ТРЦ "Квадрат" і та впала прямо на пішохідну зону.

"Зараз на місці патрулюють охоронці і тримають ситуацію на контролі. Випадок страховий, тому незабаром встановлять нове скло. Саму ж конструкцію перевіряють, щоб надалі уникнути подібних випадків", - зізнається працівник ТРЦ Ірина.

Скло, яке впало

Популярні новини зараз
Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

В результаті цього інциденту ніхто з пішоходів не постраждав.

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, у Києві сталася страшна НП, на одній зі станцій метро помер чоловік.

Як повідомляв Знай.uа, ще одне жорстоке вбивство сталася на Рівненщині. Так, у селі Перемиловка хлопець вбив пенсіонера тільки за те, що той не позичив для його матері кілька сотень гривень.

Також Знай.uа писав, що у Києві повідомили про підозру 41-річного чоловіка, який розбещував дітей. Так, за даними копів, педофіл знайомився з дітьми у соцмережах входив у довіру і починав розпусне листування, надалі плануючи зносини.