У Києві студенту Національного авіаційного університету з Китаю раптово стало зле, хлопця терміново відправили до лікарні, а у навчальному закладі стався справжній переполох - студенти та викладачі бояться, щоб "раптова слабкість" не виявилася першими симптомами смертельного коронавірусу.

Подробиці повідомляє "Київ Оперативний" на сторінці спільноти у Facebook.

"Ойойой, прямо зараз в НАУ студентові із Китаю стало зле і він втратив свідомість. На місце терміново направлено лікарів, а інших студентів по-троху виводять з цього поверху. Навряд це воно, але краще перестрахуватися", - йдеться в публікації.

Скріншот facebook

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

"Це ж корпус 8, 16 поверхів. Там будівля евакуювати треба, а не поверх... На кораблі в Японії він зараза поширилася швидко з 10 на 160 осіб", "Спалити прямо відразу всі будівлі", "Так, є такий випадок... Нікого на 11-й поверх не пускають...", 2Ви нам напишіть що лікарі сказали з цього китайцеві", "не потрібно робити паніку, іноземним студентам після канікул часто стає погано, акліматизацію ще ніхто не скасовував, вони часто по 2-3 місяці на лікарняних, якщо додому їздили", "яких лікарняних? ви включали телевізор? до 7 лютого вони сюди спокійно летіли літаками МАУ!", "Не літали. Це чартери вивозили наших туристів з Хайнаня", "У вас є білі простирадла?", "студентів по трохи виводять з цього поверху - а сенс? якщо це nCoV, то інкубаційний період два тижні", "Ну ось і усе. Коронавірус)))) Але це не точно", "От мені просто цікаво, якщо це ВОНО, то куди студентів і викладачів виводять? На вулицю? По домівках? Іііі?!", – пишуть у коментарях.

Скріншот facebook

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше