У понеділок, 10 лютого, незвичайний інцидент сколихнув Київ - із зливної ями каналізації рятували напівголого чоловіка у неадекватному стані.

У Києві з каналізації витягли чоловіка, скріншот facebook

Подробиці повідомляє "Київ Оперативний" та публікує фото спецоперації.

"На Либідській якогось дивного чоловіка (під якимись дивними препаратами) дістали прямо із зливної ями. Як він туди потрапив і чому опинився без одягу невідомо, але самотужки вибратися вже не зміг. Рятувальники #ДСНС швидко дістали та повезли відігрівати цього хлопця, бо швидка щось довго їхала", - йдеться в повідомленні.

Голого киянина дістали з каналізації, скріншот facebook

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Як чоловік потрапив до смертельної пастки і чи дійсно перебував він під наркотичними препаратами, наразі з'ясовують правоохоронці та медики.

Українці не змогли "пройти повз" незвичайної новини і засипали публікацію численними коментарями з припущеннями причини перебування чоловіка в каналізації.

"Повернення блудного Іхтіандра", "Але там недалеко є наркологічний диспансер, може щось там знають", "Екскурсія підземним Києвом", "Програма доступне житло", "Плавав ще з часів прориву в Оушен плаза", "Донателло з "Черепашок Ніндзя", - іронізують в коментарях.

Скріншот facebook

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, у Києві сталася страшна НП, на одній зі станцій метро помер чоловік.

Як повідомляв Знай.uа , ще одне жорстоке вбивство сталася на Рівненщині. Так, у селі Перемиловка хлопець вбив пенсіонера тільки за те, що той не позичив для його матері кілька сотень гривень.

Також Знай.uа писав, що у Києві повідомили про підозру 41-річного чоловіка, який розбещував дітей. Так, за даними копів, педофіл знайомився з дітьми у соцмережах входив у довіру і починав розпусне листування, надалі плануючи зносини.