Правоохоронці розшукують зниклу безвісти жінку з немовлям.

Про це повідомляє "Київ оперативний".

У Києві розшукують безвісти зниклу Катерину Поляніну 1988 року народження з її малолітньою донькою Ангеліною (07.08.2019 року народження).

До правоохоронців звернувся Олександр Анатолійович, він повідомив, що його колишня дівчина не виходить на зв'язок з їхньою малолітньою дочкою. Відомо, що вони проживали у місті Львів.

У Києві розшукують безвісти зниклу жінку з донькою

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

За словами Олександра Анатолійовича, останній раз він спілкувався з дівчиною телефоном 2 лютого 2020 року. При останній розмові, жінка повідомила, що наразі перебуває з дитиною у місті Бровари Київської області, після цього вона перестала виходити на зв'язок.

Якщо ви бачили цю жінку чи знаєте щось про її місцеперебування, то прохання повідомити про це на спеціальну лінію 102. Важлива будь-яка інформація, адже на кону життя та здоров'я матері й дитини.

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що на Рівненщині 19-річна мати побила новонародженої дитини, а потім закрила її в кімнаті гуртожитку і безслідно зникла.

Як повідомляв портал Знай.uа , під Дніпром 2-річного хлопчика знайшли біля річки. Він зник у селі Звонецкое Солонянського району.

Також портал Знай.uа писав, що в одній зі шкіл Києва стався жахливий інцидент.