У Києві в ніч на 8 лютого п'яний водій зніс паркан приватного будинку. Про це розповіли в «Інформаторі».

Як повідомляється, все сталося близько 3:00 ночі на вулиці Левадной, 2 в Бортничах. Водій автомобіля «Славута» не впорався з керуванням і протаранив огорожу приватного будинку. При цьому ніхто не постраждав, обвалилася тільки частина паркану.

На місце події викликали поліцію і медиків, які оглянули водія і його співмешканку, що перебувала на пасажирському сидінні. У них не виявили ніяких небезпечних ушкоджень, але було встановлено, що обидва знаходяться в стані алкогольного сп'яніння. Тест на алкоголь показав у водія в крові 2,22 проміле, що перевищує допустиме значення в 11 разів.

Поки поліцейські оформляли необхідні документи, винуватець ДТП мирно задрімав на задньому сидінні патрульної машини. Його подруга, яка перебувала там з пляшкою горілки, допивала пляшку пива. Пізніше вона заявила, що вони з чоловіком випили невелику кількість вина, вже перебуваючи за кермом, і вирішили покататися по місту.

За словами власника постраждалого будинку, це не перша ДТП на цьому повороті. Він вже звертався до влади з вимогою встановити на дорозі обмежувачі, але реакції не дочекався.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Нагадаємо, що у столиці на проспекті Бажана сталася ДТП, яка могла закінчитися потужним вибухом.

Також портал Знай.uа писав, що в Києві водій таксі з пасажиркою влетів у стовп, авто перетворилося на металобрухт, перші жертви снігопаду.