Випадок крайньої жорстокості стався у столиці. Відтак, від рук двох знайомих дівчат постраждала школярка, яку жорстокого побили просто на вулиці.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Київської області.

Як відзначається, подія мала місце вулиці Жмеринській. Саме там дівчину, яка поверталася додому, зустріли на вулиці двоє знайомих дівчат. А вже під час спілкування між ними виник словесний конфлікт, який переріс у жорстоку бійку – дівчину били і руками, і ногами.

Окрім цього, побиття школярки неповнолітні зловмисниці зняли на відео, а пізніше і зовсім злили в мережу. Наразі правоохоронці вже знайшли відповідний відеоролик та розпочали кримінальне провадження за ч. 1 ст. 125 (Умисне легке тілесне ушкодження).

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Відтак, санкція статті передбачає штраф до 50 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадські роботи до 200 годин або виправні роботи на строк до одного року.

Нагадаємо, що в Запоріжжі сталася аварія, в результаті якого виявилася заблокована траса, що веде до аеропорту.

Як повідомляв портал "Знай.uа" , львівської військовий збив людину, слідчі ДБР вже почали розслідування обставин смертельної аварії.

Також "Знай.uа" писав, що під Києвом затримали рекордно п'яного водія - чоловік влетів у припарковану машину і намагався втекти.