У Києві у зв'язку з акцією протесту аграріїв 6 лютого під Офісом президента Володимира Зеленського в центрі столиці утворилися величезні затори.

Акція протесту аграріїв у Києві

Про це повідомляє "Типовий Київ" і публікує карту об'їзду на своїй сторінці в Facebook.

"У зв'язку з масовими акціями біля Ради в Києві утворилися затори ⚠️ Близько 1 тис. активістів біля будівлі Верховної Ради протестують проти відкриття ринку землі. А в Києві тим часом утворилися значні затори на дорогах. Активісти розташувалися на площі Конституції, учасники акції продовжують приходити. Рух не перекрито, а на самій площі встановлена сцена. Протестувальники тримають плакати з написами "Фермери проти дерибану землі", "Продамо землю - продамо майбутнє", "Продаж народної землі - злочин перед народом", "Коли війна землею не торгують" та інші. Обьезжайте", - сказано в повідомленні.

Карта пробок в Києві 6 лютого, фото: Типовий Київ

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Нагадаємо, Київ став третім в Європі за розмірами і частоті дорожніх заторів у 2019 році. У світовому заліку столиця України стала дванадцятою.

Крім того, портал Знай.uа повідомляв, що у Києві - ПП з громадським транспортом, - перші подробиці.

Також Знай.uа писав, що у Сумах маршрутки почали вбивати пенсіонерів.