У вікні київської маршрутки помітили незвичайну табличку із зазначенням кінцевої зупинки, текст якої був виконаний з грубою помилкою. Фотографію незвичайного оголошення опублікувала на своїй сторінці в соцмережі Facebook відомий синоптик Наталка Діденко.

На опублікованому знімку – табличка з маршрутки №539, на якій замість станції метро «Либідська» вказано неправильну назву "Лыбицкая".

Коментаторів здивувала і потішила настільки безглузда помилка, яка може вказувати на те, що людина, що набирав текст таблички, поняття не має про значення і походження цього слова.

«Дуже красіве названіє», - підписала зображення Діденко.

Скрін, Facebook Наталія Діденко

Популярні новини зараз
Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Українських пенсіонерів звільнили від земельного податку, дали знижку на ЖКП: хто у списку Є чим пишатися: який вигляд має перший український позашляховик, який плутають з іномаркою
Показати ще

Користувачі мережі жартують над таким написом, відзначаючи при цьому, що «населення деградує».

"Може, це вони спеціально російською дражняться?", "Від "лыбиться" походить, мабуть", "Воно їм Лыбица", "Одного разу чула варіант "Либідська". Але це москаль намагався зорієнтуватися у Києві", "Як почув, так і написав", - вважають кияни.

Нагадаємо, що у столиці на проспекті Бажана сталася ДТП, яке могло закінчитися потужним вибухом.

Також портал Знай.uа писав, що у Дніпрі чоловік, якого патрульні затримали за водіння у п'яному вигляді, пропонував патрульним нестандартний хабар.