У Києві на проспекті Шухевича (Ватутіна), біля зупинки громадського транспорту "Райдужний" водій автомобіля служби таксі «Bolt» втратив керування машиною, з'їхав з дороги і врізався в стовп. Про це розповіли в пабліку «Київ зараз» в соцмережах.

Як повідомляється, в результаті дорожньо-транспортної пригоди в автомобіля відірване колесо, а також вм'ятини на капоті і передньому бампері.

У водія, за попередніми даними, - зламана ключиця. У жінки, яка перебувала на пасажирському сидінні, медики підозрюють струс мозку.

При цьому, як наголошується, і пасажир і водій таксі були пристебнуті ременями безпеки.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Фото: соцмережі

«Назва служби таксі говорить сама за себе «Bolt». І цим все сказано, ніколи не користуюся цим таксі!», - пишуть кияни в коментарях.

«Я не знаю як uber, але «Bolt» взагалі охрінів - на моїх очах людину трохи не збив по зустрічній, коли чоловік виходив по пішохідному переходу на вулиці Вербицького. Навіть не вибачився і поїхав, таке відчуття що вони реально під болтом, всі люди як люди, а воно на червоне, по зустрічній. Я за кермом 15 років і мені гидко за таких недоводіїв, підсумок такий - не пропускай бидла», - зазначає один з коментаторів.

«Приємна новина. Мінус один довб*б. Напевно, ще на лисій гумі», - додають інші.

Нагадаємо, що у столиці на проспекті Бажана сталася ДТП, яке могло закінчитися потужним вибухом.

Як повідомляв портал Знай.uа, в Україні шахраї, які "працюють" з нерухомістю, вийшли на абсолютно новий рівень.

Також портал Знай.uа писав, що у Дніпрі чоловік, якого патрульні затримали за водіння у п'яному вигляді, пропонував патрульним нестандартний хабар.