У Києві через нічний сніг утворилися величезні пробки. У столиці зараз справжня хуртовина - мокрий сніг і вітер, а це сильно ускладнює трафік у місті.

Посилаючись на дані Google-карт, Знай.ua розповість куди краще не потикатися, щоб не потрапити в пробку.

Станом на 09:00 затори у Києві досягли позначки 6 балів. Але варто відзначити, що "стоять" ті ділянки столиці, в яких найчастіше бувають пробки. А саме центр, мости, проспект Перемоги, Поділ, Лук'янівка і Голосієво.

На проспекті Перемоги затримки в середньому досягають 20 хвилин. Також не поступається по напруженості і ситуація на проспекті Лобановського, Набережне шосе та бульварі Лесі Українки. Тягучки також утворилася на Січових Стрільців, Набережно-Луговій, бульварі Шевченка в бік цирку і на вулицях Жилянській і Борщагівській.

В Києві з-за снігу утворилися пробки

Популярні новини зараз
Одна квитанція "поважчає" на 150 грн: як в Україні зміняться тарифи на світло, газ та воду Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

На мостах ситуація не краще, все стоїть в бік правого берега. Кияни ледь рухаються на Північному мосту, мосту Патона, на Дарницькому та Південному також тягучка, як і на мосту Метро.

Знай.ua радить взяти до уваги цю інформацію при подальшому плануванні свого маршруту, щоб не потрапити в неприємну ситуацію.

Нагадуємо, що найближчим часом із станцій київського університету до музеїв відправлять турнікети зі стулками, які пропрацювали вже чотири десятиліття.

Крім того, портал Знай.ua повідомляв, що у Києві - ПП з громадським транспортом, - перші подробиці.

Також Знай.ua писав, що у Сумах маршрутки почали вбивати пенсіонерів.