В неділю, 2 лютого в Києві на вулиці Саксаганського у Шевченківському районі сталося резонансне вбивство пластичного хірурга Андрія Сотника. Правоохоронці оприлюднили особливі прикмети злочинця.

Про це повідомляє Телегрнам-канал "Україна Зараз".

За інформацією правоохоронців, злочинець чатував свою жертву біля його будинку. Коли лікар вийшов з поліетиленовим пакетом в руках, вбивця зробив кілька пострілів у Сотника, коли той впав, вихопив з рук пораненого пакет і втік. Смерть хірурга настала ще до приїзду бригади швидкої допомоги.

Андрій Сотник, фото: Facebook


Правоохоронцям вдалося встановити особливі пркмети вбивці київського хірурга. Відомо, що це чоловік кавказької зовнішності. Він був одягнений у куртку, джинси і кепку чорного кольору. Також при собі зловмисник може носити пістолет.

Прикмети вбивці: близько 30-35 років, зріст 170-175 сантиметрів, середньої статури, на обличчі борода.

Поліція оприлюднила особливі прикмети вбивці київського хірурга

Нагадаємо, що страшна знахідка на березі Дніпра розбурхала Київ, фото не для людей зі слабкими нервами.

Популярні новини зараз
За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Як повідомляв портал Знай.ua у Києві банда психів влаштувала погром в MisterCat: піца на голові і бите скло, дикі кадри.

Також Знай.ua писав про те, що у Харкові розстріляли директора кладовища, кілер розгулює на волі: детальний опис.