Сергій Ксьондзик, який разом із Єлизаветою Бершацькою підозрюється у звірячому убивстві двох дівчат у орендованій квартирі в Києві, раніше був неодноразово судимий за крадіжку і зґвалтування.

Сергій Ксьондзик, фото: Національна поліція

Єлизавета Бершацька, фото: Національна поліція

Подробиці повідомляє Obozrevatel.

Журналісти побували у с. Любитів Волинської області, звідки родом підозрюваний, і поспілкувалися з його односельцями. Там кажуть, що чимало натерпілися від Ксьондзика.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає
Показати ще

"Від нього були самі біди. Ми дізнавалися про його нові "подвиги", коли з правоохоронних органах отримували запит на його характеристику", – розповіли у місцевій сільраді.

Сергій Ксьондзик, фото із соцмереж

Селяни розповідають, що чоловік ніде не працював. Після закінчення школи одразу ж почав красти на ринку, за що отримав термін. Далі було зґвалтування у сусідньому Турійському районі, з чуток – групове.

"Відсидів більш ніж одинадцять років. Кілька років тому вийшов. Кажуть, що потім одружився з дочкою начальника в'язниці", – додають земляки підозрюваного.

Однак це ще не повний список із кримінального минулого підозрюваного - за даними ЗМІ, Сергій Ксьондзик притягувався до відповідальності за водіння у нетверезому стані. Також він судився з дружиною, яка домагалася розірвання шлюбу.

Відомо, що батьки Ксьондзика померли. Перед смертю батько продав хату у селі, і син почав судитися з новими власниками.

У сільраді кажуть, що після виходу з в'язниці чоловік став юридично грамотним. Найняв адвоката, за допомогою якого домігся оформлення на себе земельного паю.

"Коли ми дізналися, що Ксьондзика підозрюють у вбивстві двох дівчат, для нас це було шоком, проте ми не здивувалися, що саме його затримала поліція. Це недобрий, хитрий і нахабний чоловік. Від нього всього можна чекати", – підкреслюють селяни.

Фото: Київ. ДТП

Нагадаємо, в суботу, 4 січня, Україну сколихнула страшна новина - киянка, прийшовши приймати орендовану на Новий рік квартиру, знайшла у шафі трупи двох молодих дівчат.

Як повідомляв Знай.uа, ще одне жорстоке вбивство сталася на Рівненщині. Так, у селі Перемиловка хлопець вбив пенсіонера тільки за те, що той не позичив для його матері кілька сотень гривень.

Знай.uа писав, Києві повідомили про підозру 41-річного чоловіка, який розбещував дітей. Так, за даними копів, педофіл знайомився з дітьми у соцмережах входив у довіру і починав розпусне листування, надалі плануючи зносини.