Під Києвом затримали рекордно п'яного водія - чоловік влетів у припарковану автівку і намагався втекти, - на щастя, дорожній інцидент обійшовся без постраждалих.

Подробиці повідомляє КиївОперативний та публікує фото "героя дня" на сторінці спільноти у Facebook.

"Близько 20:30 в смт.Гребінки по вул.Київській ось це створіння влетіло в автомобіль #Lada, потім здав назад і почав тікати. Під час втечі злетів з дороги і задрімав", - йдеться в публікації.

Скріншот facebook

Судячи з фото, можна зробити висновок, що чоловік перебуває у стані напівсвідомості, - його не збентежила аварія, винуватцем якої він став, - не зважаючи на ДТП, водій спокійнісінько натиснув на гальма і солодко заснув.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

Користувачі масово обурюються у корментарях, відзначивши, що п'яний кермувальник міг накоїти багато лиха.

"Просто лев", "конфіскація ТЗ + позбавлення права на управління від 3 років + матеріальний та моральний потерпілим", "Приліг перепочити. Вечір був насиченим", "Синіх за кермом потрібно саджати на роки", - вважають розлючені українці.

Скріншот facebook

Нагадаємо, в ніч на 25 січня, в суботу, на Київщині сталася страшна дорожньо-транспортна пригода: автомобіль марки Hyundai Elantra вилетів з траси і впав у річку.

Як повідомляв портал Знай.uа , в Україні шахраї, які "працюють" з нерухомістю, вийшли на абсолютно новий. Копи змогли викрити двох жінок, які планували нажитися на людях

Також портал Знай.uа писав, що у Дніпрі чоловік, якого патрульні затримали за керування транспортним засобом у нетверезому стані, пропонував патрульним нестандартну хабар.