У ніч на 25 січня, у суботу, на Київщині сталася страшна дорожньо-транспортна пригода: автомобіль марки Hyundai Elantra вилетів з траси і впав у річку. В автомобілі, крім водія, була дев'ятирічна дитина. Про це розповіли в Національній поліції Київщини.

За словами правоохоронців, аварія сталася неподалік від Ірпеня близько першої години після півночі. Після того, як машина опинилася в річці Бучі, вона відразу почала тонути. Водієві дивом вдалося вибратися з транспортного засобу, при цьому він встиг витягнути дитину.

Прибулим на місце аварії поліцейським чоловік пояснив, що під колеса машини кинулася собака. Від несподіванки водій різко повернув і втратив керування автомобілем.

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни
Показати ще

Фото: Інформатор

Дитину з численними травмами доставили в реанімаційне відділення місцевої лікарні. Стан здоров'я водія поки не відомий. Автомобіль опинився під водою, діставати його будуть водолази. Відновленню він вже не підлягає.

Всі деталі того, що сталося, належить з'ясувати правоохоронцям.

Нагадаємо, що у столиці на проспекті Бажана сталася ДТП, яке могло закінчитися потужним вибухом. Автомобіль марки "BMW" влетів на місцеву АЗС і врізався в бензовоз, який там стояв.

Як повідомляв портал Знай.uа , в Україні шахраї, які "працюють" з нерухомістю, вийшли на абсолютно новий. Копи змогли викрити двох жінок, які планували нажитися на людях

Також портал Знай.uа писав, що у Дніпрі чоловік, якого патрульні затримали за керування транспортним засобом у нетверезому стані, пропонував патрульним нестандартну хабар.