Киян запрошують стати тестувальниками єдиного електронного квитка. Правда, безкоштовно спробувати Kyiv Smart Card зможе тільки сотня жителів столиці. Про це повідомили на сторінці Kyiv Smart City в Facebook.

Як повідомляється, для проби е-квитка потрібні 100 киян, які готові активно користуватися ноу-хау і розповідати про свій досвід іншим. Їм забезпечать місяць безкоштовного користування єдиним електронним квитком, після чого вони поділяться своїми враженнями.

"Охочі кияни протягом місяця зможуть особисто перевірити роботу квитка і відчути всі його переваги. Ми шукаємо небайдужих людей, які готові створювати smart-столицю разом з нами", - сказано в публікації на сайті.

Тим, кому вдасться стати тестерами е-квитка, місяць доведеться користуватися електронним квитком у всіх видах громадського транспорту.

На цей час вони повинні будуть створити блоги в Facebook під хештегом #ятестуюеквиток, де будуть розповідати про те, що їм подобається і не подобається в нововведенні.

Популярні новини зараз
Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Стати тестувальником Kyiv Smart Card можна, зареєструвавшись за посиланням на сайті.

Нагадаємо, раніше різке підвищення тарифів за проїзд пересадить городян на велосипеди.

Також Знай.uа писав, що у Сумах маршрутки почали вбивати пенсіонерів.

Портал Знай.uа повідомляв, що у Києві - ПП з громадським транспортом, - перші подробиці.