У Києві продавщиця одного з кафе стала жертвою спритного шахрая. Дії чоловіка потрапили на записи камер відеоспостереження, які опублікували в пабліку "Київ оперативний" в соціальній мережі Facebook.

Як повідомляється, неприємний інцидент стався в закладі громадського харчування, розташованому на Новій Дарниці. Чоловік, розраховуючись за товар, простягає продавщиці купюру в 200 гривень, після чого відволікає її увагу і просить здачу з нібито переданої їй суми.

При цьому шахрай веде себе досить впевнено і нахабно, навіть не намагаючись приховати обличчя від відеокамери.

На відео зафіксовано, як шахрай збагатився на 200 гривень в одній у кав'ярень на Новій Дарниці. Поліцію повідомили. Приклад дуже наочний і, думаю, навчить обережності інших. Прямо віртуоз!

Geplaatst door Киев Оперативный op Donderdag 30 januari 2020

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову
Показати ще

"У столичній кав'ярні камера відеоспостереження зафіксувала, як шахрай збагатився на 200 гривень в одному з кафе на Новій Дарниці. В поліцію повідомили. Приклад дуже наочний і, думаю, навчить обережності інших. Просто віртуоз!", - пише автор посту.

«Тому я завжди промовляю вголос, наприклад, ціна 150 грн. Покупець дає 500. Я беру в руки купюру, кладу перед ним (не ховаю її собі) і промовляю вголос: "Ваші 500, ваша здача 350". Тільки після цього беру ту купюру в руки і ховаю в касу. Багато разів було, що покупці/шахраї стверджують: «Я вам дав 500, давайте здачу»», - пише в коментарях одна з користувачок.

«Коли вже касири зрозуміють, що повинно бути дві робочі поверхні, це каса де зберігаються гроші магазину і поверхня для роботи з клієнтами!!! І великі гроші треба тримати окремо і відправляти їх туди після розрахунку з клієнтами», - пише інший коментатор.

«Це схема така, людина витягує купюру, продавець бачить її в мозку відкладається, як ніби вона її забрала, і віддає здачу, а шахрай тихенько її прибирає і отримує решту», - пояснюють кияни.

Нагадаємо, що у столиці на проспекті Бажана сталася ДТП, яке могло закінчитися потужним вибухом.

Як повідомляв портал Знай.uа, в Україні шахраї, які "працюють" з нерухомістю, вийшли на абсолютно новий рівень.

Також портал Знай.uа писав, що у Дніпрі чоловік, якого патрульні затримали за керування напідпитку, пропонував патрульним нестандартний хабар.