Організатори наймасштабнішого музичного фестивалю України на вечірці 30 січня оголосили нового хедлайнера Atlas Weekend. Так, до виконавців A$AP Rocky, alt-J і Twenty One Pilots приєднається легендарний гурт Placebo.

Для багатьох шанувальників Placebo – це найкращий привід купити квиток на фестиваль. У той же час для організаторів Atlas Weekend – це можливість підняти вартість цих квитків.

Placebo

До речі, британський гурт не вперше виступатиме в столиці України. У 2018 році Placebo вже були хедлайнерами Atlas Weekend. При цьому кількість бажаючих побувати на їх концерті завжди зашкалює. Колектив був заснований ще 1994 році і продовжує користуватися популярністю навіть 24 років потому.

Як відомо, фестиваль відбудеться в Києві з 7 по 12 липня 2020 року.

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

В Киеве объявляют третьего хедлайнера Atlas Weekend

Geplaatst door Информатор Киев op Donderdag 30 januari 2020

Нагадаємо, минулого року Київ отримав 61 мільйон гривень туристичного збору.

Як повідомляв портал Знай.uа, сестри-афроукраїнки з Харкова створили хіп-хоп гурт Fo Sho і прославилися на всю Україну.

Також портал Знай.uа писав, що директор зі зв'язків з держорганами Atlas Weekend Олександр Санченко став народним депутатом фракції "Слуга народу".