Неподалік від ресторану «Форест Клаб» комунальна снігоприбиральна техніка «прибрала сніг» із даху автомобіля марки Ford, припаркованого на узбіччі. Про це розповіли у спільноті «Київ. Оперативний».

За інформацією пабліку, цього разу минулося без потерпілих.

У коментарях до посту кияни не стримують своїх емоцій, та гигочуть із власника невдало припаркованого автомобіля.

Скрін, Facebook

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

«Сніг кружляв і танув, і танув... Велика і важлива машина хотіла ковшиком зловити кожну, кожну нову сніжинку; такі прохолодні, пухнасті сніжинки ніжно лоскотали ковшика... і тут цей форд», - жартують коментатори.

«Так буде з кожним припаркованим на узбіччі автомобілем!», «Це новий спосіб залякування порушників правил парковки. Тепер тільки так», - сміються інші.

«Депресія через відсутність снігу штовхає водіїв снігоприбиральної техніки просто на страшні речі…», «Азартні комунальники скучили за снігом», «Так чистив, що дах зірвало» - впевнені треті.

Дехто навіть припустив, що у власника авто втілилася давня мрія: «Не думав господар форда, що мрія про кабріолеті втілиться в життя саме таким способом».

Нагадаємо, Кличко пообіцяв киянам відкрити багатостраждальний Шулявський міст.

Також Знай.uа писав про те, що Кличко похапцем запустив швидкісний трамвай на Борщагівку, "втомився" слідом за мостами

Знай.uа писав повідомляв, що під Харковом міст може обвалитися у будь-яку хвилину.