У Києві демонтували білборди з рекламою, на яких стверджувалося, що «Росія – стратегічний партнер України». Про це розповіли в співтоваристві "Київ Оперативний" у Facebook.

Напередодні відповідні рекламні оголошення, що супроводжувалися фотографією бізнесмена Юрія Катющенка, з'явилися на вулицях столиці і спровокували гнівну реакцію громадських активістів.

Скрин, Facebook

Про білборди повідомили в Службу безпеки України, але там на інцидент ніяк не відреагували. У той же час причетність бізнесмена до скандальної реклами у багатьох викликала сумніви – припустили, що це може виявитися підступами нечесних конкурентів.

За словами блогера Назара Приходька, згаданий на білбордах Олег Катющенко - будівельний менеджер, засновник компанії Holly Industrial. Дружина бізнесмена володіє глянцевим виданням Viva і компанією "Едіпресс".

Скрін, Facebook

Блогер додав, що Катющенко вже повідомив про те, що його підставили. Власник рекламних конструкцій, на яких розмістили скандальні борди - Олександр Нощенко, який раніше був помічником екс-депутата від «Партії регіонів» Яна Табачника.

Скрін, Facebook

Нагадуємо, що нещодавно у Білій Церкві Київської області затримали лікаря, який продавав своїм пацієнтам наркотики.

Як повідомляв Знай.uа, європейський друг подарував Україні десятки мільйонів на реформи: з чого почнуть "слуги народу".

Також Знай.uа писав про те, що юних львів'ян накрили на торгівлі наркотиками.