Під Києвом, у Білій Церкві, затримали лікаря, який приторговував наркотиками. Про це повідомили в прес-службі місцевої поліції.

Як повідомляється, медпрацівник виписував рецепти на наркотичні і сильнодіючі препарати.

Лікар сімейної медицини був одним з членів злочинного угруповання з чотирьох осіб, яка спеціалізувалася на продажу наркотиків.

«Бізнесменів» затримали після чотирьох контрольних закупівель, проведених під наглядом поліції. Також було проведено шість обшуків за місцями проживання та роботи фігурантів резонансної справи. У них вилучили заборонені речовини, банківські картки, мобільні телефони та рецепти на отримання сильнодіючих ліків.

Популярні новини зараз
Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках
Показати ще

За інформацією правоохоронців, медик виписував рецепти на наркотичні знеболюючі препарати, за яким його спільники отримували ліки в аптеках. Після цього речовини на зразок метадону, клофеліну, димедролу та сонната продавали наркозалежним.

Затримані двоє з чотирьох підозрюваних, правоохоронці продовжують розслідування справи.

Фото: ГУ НП

Нагадаємо, п'ятеро львів'ян влаштували в квартирах газові камери: "Мамочко, я задихаюся...".

Як повідомляв Знай.uа, європейський друг подарував Україні десятки мільйонів на реформи: з чого почнуть "слуги народу".

Знай.uа писав, везли "дурь" у Київ: юних львів'ян накрили на "підробці" наркотиками.