У Києві нахабна компанія чоловіків вирішила посмакувати піцу - "на халяву" - про інцидент повідомляє "Київ Оперативний" на своїй сторінці у Facebook.

"Безкоштовна піца смачніша", — вирішили покупці та, забравши замовлення, виставили кур’єра за двері. Сьогодні, близько 5-ї години ранку, на службу 102 зателефонував кур’єр однієї зі служби доставок та повідомив, що він привіз замовлення на вулицю Амвросія Бучми, але клієнти забрали товар і не розрахувались. Зі слів заявника, з квартири вийшло 3 чоловіків, один з яких забрав замовлення та миттєво зачинив вхідні двері. Заплатити ж гроші за піцу громадяни відмовилися. На місці виклику заявник вказав на квартиру, у яку було здійснено замовлення. Особи, які перебували в помешканні заперечували той факт, що робили замовлення та стверджували, що кур’єра бачать вперше. У квартирі поліцейські виявили залишки замовлення, яке достав працівник та коробки з фірмовими логотипами. Громадяни відмовилися надати пояснення з приводу виявленого. Патрульні викликали на місце події слідчо-оперативну групу для подальшого з’ясування обставин цієї події", - йдеться в публікації.

Скріншот Facebook

"Жлоби", "Шкода кур'єра, зазвичай там працюють студенти у вільний від навчання час", "Пограбування століття", - пишуть розлючені кияни у коментарях під публікацією.

Популярні новини зараз
"Більше не платимо...": українці повелися на жорсткий обман щодо доставки газу В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень Українських пенсіонерів звільнили від земельного податку, дали знижку на ЖКП: хто у списку
Показати ще

Нагадаємо, у Києві був помічений кур'єр служби доставки їжі, який влаштував справжні мотогонки посеред дороги. Хлопець на моторолері ризиковано поводиться, піднімаючи свій транспорт в стійку на одному колесі.

Як повідомляв Знай.uа у Львові знайшли обгорілі тіла пари любителів селфі.

Також Знай.uа писав, божевільні підлітки на Львівщині піднялися на залізничну цистерну у пошуках пригод.