У Києві сталася жахлива НП, чоловік викинув пса з вікна 12 поверху на очах у власних дітей.

Про це повідомляє прес-служба прокуратури Києва.

У Києві стався трагічний і жорстокий випадок. Чоловік посварився зі своєю співмешканкою після чого викинув пса з вікна 12 поверху на очах у своїх дітей. Від безлічі отриманих травм тварина померла на місці події. Цей інцидент стався в Оболонському районі Києва в березні 2019 року.

У Києві чоловік викинув собаку з вікна 12 поверху


Правоохоронці під час досудового розслідування встановили, що після сварки зі своєю співмешканкою чоловік цілеспрямовано і з особливою жорстокістю схопив собаку породи бівер-йоркшерський тер'єр і викинув її з вікна квартири на 12 поверсі.

За це чоловік відповідатиме за статтею 299 Кримінального України (жорстоке поводження з твариною, яке призвело до її загибелі). За це йому загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 5 до 8 років.

У Києві чоловік викинув собаку з вікна 12 поверху

Нагадаємо, на Львівщині нелюд перебив хребет малюка, звіряча розправа потрапила на відео.

Популярні новини зараз
Обличчя заросло волоссям: 26-річна африканка раптово перестала голитися і отримала вау-ефект "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, як будуть карати гицелів за знущання над тваринами.

Також портал "Знай.uа" писав, що дніпряни влаштували самосуд над садистом, який розстрілював кішок і собак.