Кияни вже звикли до дивних витівок своїх співгромадян в метрополітені, однак деякі примхи городян все ще шокують. Наприклад, неоднозначну реакцію викликало рішення одного з пасажирів влаштувати «банний день» безпосередньо у вагоні метро. Відповідні кадри опублікували в інтернет-співтоваристві «Мода Метро Києва».

На опублікованих відеокадрах молодий чоловік в рушнику, сидячи поміж двох інших пасажирів, незворушно намилює голову шампунем і активно її масажує.

При цьому ніхто з подорожніх не намагається зупинити хлопця, навіть не звертаючи особливої уваги на те, що відбувається.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Астролог побачив у травні "лихо" для України
Показати ще

Скрін, відео «Мода Метро Києва»

«А коли ви миєте голову? По дорозі на роботу чи додому?», - жартома запитують у підписників автори посту.

Варто відзначити, що ідея помити голову в метро нещодавно прийшла одному з жителів російської Казані. Той опублікував у соцмережах відповідне відео, яке набрало велику кількість лайків і шерів. Ймовірно, слава російського "головомийника" не дає спокою і українським пранкерам.

Нагадаємо, в Києві очікується чергове транспортний ноу-хау - вже з 1 квітня скасують роздільні місячні проїзні квитки на різні види громадського транспорту і введуть єдині, як з обмеженням і без обмеження кількості поїздок.

Як повідомляв Знай.uа, після низки масштабних провалів асфальту, в результаті яких постраждали люди, щодо бездіяльності столичної влади піднялася велетенська хвиля критики з боку киян.

Також Знай.uа повідомляв що Укравтодор і Гончарук обіцяють залатати 4 тисячі кілометрів ям: що насправді відбувається на трасах.