Під Києвом через погану видимість сталася жахлива ДТП, є постраждалі.

Про це повідомляє прес-служба патрульної поліції Київської області.

Так, у середу, 29 січня рано вранці на 70 км траси Київ – Одеса сталася ДТП з потерпілими. Правоохоронці розповіли, що неуважність водіїв Opel Combo та Renault Magnun призвела до дорожньо-транспортної пригоди з постраждалими. Внаслідок зіткнення пасажир та водій легковика зазнали травм. Їх працівники швидкої допомоги терміново шпиталізували до лікарні.

Під Києвом сталася ДТП, Фото: патрульна поліція


Київські правоохоронці попереджають водіїв про небезпеку на дорозі, адже з 28 січня у Києві та області спостерігається туман.

Під Києвом сталася ДТП, Фото: патрульна поліція


"Друзі, відучора ми повідомляли про туман на дорогах. Видимість на трасі М-05 – не більше 80 метрів. Нагадуємо, що нехтування правилами дорожнього руху може призвести до трагедії! Шановні водії, пам’ятайте, у ваших руках не лише кермо, а й життя та здоров’я рідних людей і оточуючих!", - сказано в повідомленні правоохоронців.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Під Києвом сталася ДТП, Фото: патрульна поліція

Нагадаємо, у ніч на 25 січня, у суботу, на Київщині сталася страшна дорожньо-транспортна пригода: автомобіль марки Hyundai Elantra вилетів з траси і впав у річку.

Як повідомляв портал Знай.uа , в Україні шахраї, які "працюють" з нерухомістю, вийшли на абсолютно новий. Копи змогли викрити двох жінок, які планували нажитися на людях

Також портал Знай.uа писав, що у Дніпрі чоловік, якого патрульні затримали за керування транспортним засобом у нетверезому стані, пропонував патрульним нестандартну хабар.