У столиці правоохоронці знайшли чоловіка, який був мертвий кілька днів та вже почав розкладатися. Але найдивніше було те, що пенсіонер не мав обличчя.

Про це повідомляє видання Інформатор.

Як відзначається, знайшли чоловіка у Дніпровському районі Києва на вулиці Марганецька. Тіло знаходилося в прибудові на території приватного будинку. Зауважується, що правоохоронці, які прибули на місце, були вкрай шоковані, адже чоловік не тільки кілька днів знаходився у підсобці та почав розкладатися, а не мав обличчя.

Поліцейські, фото з вільних джерел
Поліцейські, фото з вільних джерел

Однак, поліцейським вдалося встановити особу загиблого. Ним виявився 74-річний пенсіонер, який пішов з життя своєю смертю. Нині ж правоохоронці встановлюють усі причини смерті та інші подробиці події.

Популярні новини зараз
Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок
Показати ще

Нагадаємо, що в Києві поліцейським вдалося затримати двох підозрюваних у замаху на депутата Київської обласної ради та вбивство його сина: хлопцям трохи більше 20-ти років, і вони вже розкололися.

Як повідомляв портал Знай.uа, в Києві банда психів влаштувала погром в MisterCat: піца на голові і бите скло, дикі кадри