Під Києвом правоохоронці затримали шість жінок легкої поведінки.

Про це повідомляє прес-служба поліції Київської області.

Ввечері під час патрулювання Києво-Святошинського району поліцейські помітили недалеко від кафе підозрілих жінок. Як з'ясувалося, жінки надавали послуги сексуального характеру за грошову винагороду.

Під Києвом затримали шість жінок легкої поведінки


З'ясувалося, що частина з них вже були притягнуті до відповідальності за аналогічні правопорушення. Щодо затриманих склали адміністративні протоколи. За це їм загрожує штраф від п'яти до десяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.

Користувачі мережі неоднозначно відреагували на цю новину:

"Менти самі і кришують їх,теж мені новину знайшли що писати", "Щось вони не тягнуть на красунь від яких чоловіки балдіють і готові платити чималі гроші !", "Вночі всі кицьки чорні", "Не пощастило дівчаткам, у четвер позачерговий суботник буде", " Можна подумати, що дівчата самі на капот машини стрибали", "Зловили? Я думаю вони і не тікали, а ті що ловили, знали вже давно де вони. Краще б вбивць ловили, злодіїв, а не цих працьовитих жінок..", " Ось це-досягнення!У центрі міста, бордель майже в кожному будинку і всім байдуже", " В американських фільмах вони виглядають краще", Ну все, Київ і область можуть спати спокійно! А то страшно було по окружній вночі пройтися - раптом підозріла повія з кущів вистрибне!?!!", - такі коментарі залишили користувачі мережі.

Скріншоти

Скріншоти

Популярні новини зараз
Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти
Показати ще

Нагадаємо, що у столиці на проспекті Бажана сталася ДТП, яке могло закінчитися потужним вибухом.

Як повідомляв портал Знай.uа , в Україні шахраї, які "працюють" з нерухомістю, вийшли на абсолютно новий. Копи змогли викрити двох жінок, які планували нажитися на людях

Також портал Знай.uа писав, що у Дніпрі чоловік, якого патрульні затримали за керування транспортним засобом у нетверезому стані, пропонував патрульним нестандартну хабар.