У Києві відчутно зменшилася кількість субсидіантів – людей, які отримують допомогу від держави на оплату житлово-комунальних послуг. Про це розповіли у Департаменті соціальної політики Київської міськради.

Як зазначається, значне зменшення кількості субсидіантів спостерігається впродовж останніх трьох років. Цьому посприяла зміна політики нарахування субсидій, яка відсіяла значну частину домогосподарств. Крім того, відіграло свою роль підвищення середньої зарплати у столиці, яка зросла з 12 тисяч гривень у 2017 році до 15 тисяч гривень – на кінець 2019 року.

Наразі у столиці субсидіями на оплату комунальних послуг користуються 113 тисяч 577 домогосподарств. З них 110 тисяч 457 домогосподарств отримують допомогу готівкою, ще 3 тисячі 120 домогосподарств – через безготівковий розрахунок.

Минулого року у Києві налічувалося 152 тисячі домогосподарств, які користувалися субсидією на оплату житлово-комунальних послуг.

Нагадаємо, раніше Милованов дорікнув українцям за нелегальну працю, забувши найголовніше: сумна статистика.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Як повідомляв портал "Знай.ua", новий Трудовий кодекс набув чинності: "чорних" працівників позбавлять субсидії, а вихідних стане менше.

Також "Знай.ua" писав, що "Чоловіки повинні платити зарплату за домашню працю": депутат виступив за податки для домогосподарок.