У Києві троє школярів госпіталізовані із отруєнням невідомою речовиною. Про це стало відомо з повідомлення керівниці прес-служби Департаменту охорони здоров'я Київської міськдержадміністрації Наталії Вишневської.

За словами чиновниці, отруєння сталося в приміщенні однієї зі столичних середніх шкіл. Лікарі швидкої, які прибули на виклик, попередньо діагностували у підлітків гостре отруєння невідомою токсичною речовиною.

Усіх трьох постраждалих госпіталізували до лікарні Охматдиту, там медики мають уточнити діагноз та визначити, яка саме речовина стала причиною поганого самопочуття дітей.

Більш детальної та вичерпної інформації про стан здоров’я підлітків наразі не оприлюднено.

Нагадаємо, у столиці правоохоронці спіймали молоду компанію, яка вирішила порозважатися просто на верхівці Північного мосту.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Також Знай.uа писав, що Кличко похапцем запустив швидкісний трамвай на Борщагівку, "втомився" слідом за мостами

Крім того, Знай.uа повідомляв про те, що під Харковом в реанімаційний відділ місцевої лікарні потрапила 16-річна дівчина з діагнозом отруєння медикаментами.