У середу зранку, 22 січня, на бульварі Перова в Києві Renault Logan влетів у зупинку з людьми. Водій транспортного засобу загинув на місці події, у аварії постраждали двоє людей.

Трагічна ДТП в Києві, скріншот відео

Про це повідомляє прес-служба ДСНС та публікує моторошне відео аварії.

На кадрах видно, що тіло водія рятувальникам довелося вирізати з автомобіля. Також разом з ним на момент аварії в авто їхав пасажир.

В Киеве на Перова Renault въехал в остановку с людьми: водитель погиб, еще двоих увезла "скорая"

В среду утром, 22 января, на бульваре Перова, 25, что в Днепровском районе столицы, Renault Logan влетел в остановку с людьми. Сам водитель погиб на месте случившегося, также пострадали еще два человека. Тело водителя спасатели вырезали из авто.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще
Geplaatst door Информатор Киев op Dinsdag 21 januari 2020

Пасажира та людей, які у момент аварії стояли на зупинці, госпіталізували в лікарню. Наразі обставини ДТП з'ясовують правоохоронні органи.

Нагадаємо, що у столиці на проспекті Бажана сталася ДТП, яке могло закінчитися потужним вибухом. Автомобіль марки "BMW" влетів на місцеву АЗС і врізався в бензовоз, який там стояв.

Як повідомляв портал Знай.ua , в Україні шахраї, які "працюють" з нерухомістю, вийшли на абсолютно новий. Копи змогли викрити двох жінок, які планували нажитися на людях

Також портал Знай.ua писав, що у Дніпрі чоловік, якого патрульні затримали за керування транспортним засобом у нетверезому стані пропонував патрульним нестандартний хабар.