У центрі Києва у будівлі Центральної виборчої комісії під час чергування застрелився хлопець.

Про це повідомляє прес-служба УДО.

У Києві за адресою площа Лесі Українки, 1 пролунав постріл. Після чого в будівлі Центральної виборчої комісії знайшли труп хлопця з вогнепальним пораненням. Хлопець був одягнений у камуфляжну форму.

Як з'ясувалося пізніше, загиблий працював в управлінні державної охорони. Загиблого звали Ярослав Розумняк, на момент смерті йому було 25 років.

Ярославу Розумняку було всього 25 років


У фатальний вечір він ніс чергування в будівлі ЦВК, а вже близько 18:20 його знайшли з вогнепальним пораненням в голові.

Правоохоронці розповіли, що попередня причина смерті - самогубство. Зараз поліція встановлює причини та деталі події. Ведеться слідство.

Нагадаємо, що в Києві поліцейським вдалося затримати двох підозрюваних у замаху на депутата, і вони вже розкололися.

Як повідомляв портал Знай.uа , в Києві банда психів влаштувала погром в MisterCat: піца на голові і бите скло, дикі кадри.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Також Знай.uа писав про те, що в соціальній мережі Twitter з'явився один кумедний відеоролик незвичайного пограбування.