Дніпровський районний суд столиці вирішив долю столичного "мінера". Відтак, замість в'язниці, зловмисника відправили лікуватися до психіатричної лікарні.

Про це повідомляє прокуратура Київської області.

Зауважимо, що ще у вересні минулого року невідомий та водночас озброєний чоловік заїхав на міст Метро та погрожував його "підняти у повітря". Тоді правоохоронці розгорнули масштабну спецоперацію, перекривши під'їзди до мосту та частину метрополітену. Щоправда, не дарма, адже зловмисника, яким виявився 42-річний колишній військовий Олексій Бельке, затримали.

замінування мосту Метро в Києві
замінування мосту Метро в Києві

Ще тоді суд обрав чоловіку запобіжний захід у вигляді тримання під вартою з можливістю внесення застави у сумі 288 тис. гривень. Наразі ж відбувся новий суд, який задовольнив клопотання прокуратури міста Києва та змінив запобіжний захід та відправив "мінера" лікуватися.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

"Згідно з результатами судово-психіатричної експертизи, чоловік на момент вчинення кримінального правопорушення за своїм психічним станом не міг усвідомлювати свої дії та керувати ними. За висновками лікарів, на теперішній час психічний стан останнього не змінився", - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, що у столиці на проспекті Бажана сталася ДТП, яке могло закінчитися потужним вибухом. Автомобіль марки "BMW" влетів на місцеву АЗС і врізався в бензовоз, який там стояв.

Як повідомляв портал Знай.ua , в Україні шахраї, які "працюють" з нерухомістю, вийшли на абсолютно новий. Копи змогли викрити двох жінок, які планували нажитися на людях

Також портал Знай.ua писав, що у Дніпрі чоловік, якого патрульні затримали за керування транспортним засобом у нетверезому стані пропонував патрульним нестандартний хабар.