У столиці стався жахливий злочин за участю військового, який захищав Україну на Донбасі. Відтак, невідомий встромив ніж просто у шию бійцю. Наразі правоохоронці розшукають причетних до злочину.

Як відзначається, стався кривавий злочин в Оболонському районі. Саме там на вулиці Миколи Юнкерова від крововтрати помер ветеран війни на Донбасі. Відзначається, потерпілий втратив свідомість на порозі кафе, куди прибіг за допомогою.

медики
медики

За словами свідків, чоловік був повністю заляпаний кров'ю та зумів лише сказати, що на нього напали. Вже коли на місце прибули медик, то констатувати тільки смерть потерпілого – вони виявили у нього на колоту рану.

Окрім цього, правоохоронці вилучили з місця злочину ніж, який лежав поруч з чоловіком та при обшуку знайшли посвідчення учасника АТО – загиблому було всього 32 роки. Наразі ж правоохоронці розшукають зловмисника.

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати
Показати ще

Нагадаємо, в Києві ведуть розшук двох громадян Казахстану, які повинні були залишити столицю України, але так і не вилетіли з "Борисполя".

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що чоловік задушив "галюн" і здався копам, горілка підставила.

Також портал "Знай.ua" писав, що біля кладовища виловили мерця з дипломом у кишені.