У Києві, на бульварі Перова, загорівся сміттєвоз. Співробітники Державної служби з надзвичайних ситуацій вже борються з вогнем, повідомляють в інтернет-паблике «Київ Оперативний».

Як повідомляється, водій, побачивши, що його транспортний засіб охопило полум'я, сам приїхав в частину ДСНС, розташовану неподалік. Там пожежники не розгубилися, а відразу взялися за роботу.

На щастя, під час інциденту ніхто не постраждав.

Скрін, Facebook

В коментарях під постом городяни не стримували емоцій з приводу курйозного події.

Популярні новини зараз
Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться
Показати ще

«Пожежні зовсім розслабилися. Їм пожежа прямо в частину подавай», «Дякую за ранковий позитив», «Кмітливий, чорт забирай!», «Мобільний сміттєспалювальний завод... новинка від КМДА», «Пожежні, напевно, в шоці – вперше робота приїхала сама», «Пацани, я вам пожежа привіз. Гасіть», «Заодно помиє», - регочуть кияни, здивовані такою нестандартною ситуацією.

Нагадаємо, що лісові пожежі продовжують спопеляти Австралію. У новітній історії країни це безпрецедентне явище - таких страшних пожеж до цього часу ще не було.

Як повідомляв портал Знай.uа, на ходу загорівся потяг "Шостка-Київ", в цей момент у вагонах перебували люди. 13 січня на ходу загорівся поїзд, який їхав із Шостки до Києва. Ця пригода сталася між селами Халимоново і Бахмачем Чернігівської області.

Також портал Знай.uа писав, що в знаменитому російському парку, що знаходиться в Москві, сталася масштабна пожежа. Отже, поки що з невідомих причин, спалахнуло підсобне приміщення і атракціони.