Київ продовжує «плавати» з вини комунальних служб – вулиці міста заливає окропом, аварії повторюються із завидною регулярністю по кілька разів за зиму. На цей раз не пощастило вулиці Сім'ї Іздиковських, передає «Інформатор».

Як повідомляється, пізно вночі 15 січня в районі Повітрофлотського проспекту стався прорив труби, в якій була гаряча вода. Окропу, який вирвався з прориву, вистачило, щоб затопити не тільки вулицю Сім'ї Іздиковських: «плавали» на Донецькому провулку та на вулиці Донецькій. Густою парою затягнуло всі навколишні двори.

На місце аварії прибула ремонтна бригада «Київтеплоенерго». Співробітники комунального підприємства відмовилися прокоментувати ситуацію, а також вимагали припинити зйомку місця прориву. Деталі аварії залишилися невідомими.

Як повідомляється, ремонтники використовували люк, щоб підключити лопнувшую трубу до каналізації: окріп потужним струменем лився на дорогу, проїзну частину і в двори навколо.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Возле Воздухофлотского прорвало трубу с горячей водой: кипяток залил несколько улиц

Geplaatst door Информатор Киев op Dinsdag 14 januari 2020

В одному з будинків, в підвалі, також лопнула труба – комунальники відкачували окріп з допомогою насоса, а в самому під'їзді було дуже жарко.

Не відомо, чи були в навколишніх будинках перебої з опаленням – мешканці міцно спали, оскільки на вулиці стояла глибока ніч.

Нагадаємо, "Тепленька пішла": у Запоріжжі перехожим на голови лився окріп, - комунальники постаралися.

Знай.uа писав біля Ocean Plaza маршрутка провалилася в окріп, пасажири ледь не зварилися заживо: відео від першої особи.