Під Києвом, у місті Біла Церква, чоловік викликав копів для того, щоб ті розібралися з нібито незаконним будівництвом. Проте в ході розмови чоловік дістав свій револьвер і направив його в бік правоохоронців. Про це повідомляє пресслужба поліції Київської області.

Револьвер, Нацполіція

На щастя, правоохоронці встигли вчасно відреагувати, і оперативно обеззброїли зловмисника.

На виклик прибули співробітники ТОР патрульної поліції, які затримали чоловіка, коли він почав проявляти агресію. Потім на місце події прибули співробітники слідчо-оперативної групи. У порушника крім револьвера з глушником також вилучили патрони.

Слід зазначити, що погрожував правоохоронцям 44-річний місцевий житель, який зараз перебуває в ізоляторі тимчасового утримання. Чоловікові загрожує звинувачення за частиною 1 статті 345 (Погроза або насильство щодо працівника правоохоронних органів) КК України. Санкція статті обмеження або позбавлення волі строком до 5 років.

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Астролог побачив у травні "лихо" для України На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Нагадаємо, що у Деснянському районі Києва на вулиці Оноре де Бальзака, стався конфлікт зі стріляниною. В результаті постраждав киянин.

Як повідомляв портал Знай.ua, невідомі ліквідували польового командира Махибулли, який керував загонами "Талібан" на північному сході Афганістану.

Також портал Знай.ua писав, що українські військові відзвітували щодо того, скільки разів російські окупанти обстріляли українські позиції і розповіли, скільки захисників України в результаті цього постраждали.