Під Києвом, в Обухівському районі, безліч нещасних тварин стали заручниками нелюдського поводження: їх закрили в приміщенні ферми без їжі і води. Про це розповіли в прес-службі місцевої поліції.

За інформацією правоохоронців, один кінь, якого підприємець кинув напризволяще, помер від виснаження.

В полоні недбайливих заводчиків виявилися два десятка овець, майже півтора десятка корів з телям, п'ять коней і кінь, пара поні і коза. Тварин замкнули без належного догляду і без можливості врятуватися.

На покинутий приватний міні-зоопарк зуміли потрапити волонтери, які нагодували тварин сіном, зерном і спеціальними кормами.

Фото: ГУ НП

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Прибувши на місце події, слідчо-оперативна група розпочала кримінальне провадження за ст. 299 Кримінального кодексу України за фактом жорстокого поводження з тваринами.

На даний час правоохоронці встановлюють обставини події, а також особу підприємця, що володіє фермою. У випадку, якщо його вина буде доведена, йому загрожує півроку арешту або три роки тюремного ув'язнення.

Нагадаємо, під Києвом, в селі Чайки з даху новобудови знімали лисицю.

Як повідомляв портал Знай.uа , у харківському супермаркеті "скупилася" мавпа: екзотичний шопінг показали забавним відео.

Також портал Знай.uа писав, що таргани в минулому, в АТБ підготували новий "сюрприз" покупцям: "Вся таблиця Менделєєва!".