Під Києвом, в селі Чайки, з даху новобудови знімали лисицю. Хитра тварина уподобала квартиру з кращим видом на околиці – на самому даху будівлі. Історію порятунку пухнастої красуні розповіли в київській Службі порятунку тварин.

Як повідомляється, про лисичку на новобудові рятувальникам повідомили місцеві жителі. Тварина спритно бігало по небезпечним ділянкам будівлі, ризикуючи будь-якої миті зірватися вниз.

Щоб цього не допустити, рятувальники загнали її в глухий кут і накрили сіткою.

Зловити лисицю вдалося тільки з третьої спроби, відзначають зоозахисники.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Для початку лисицю відправили в притулок для тварин. Там її оглянуть ветеринари, а також встановлять, жила вона в квартирі у кого-то або прийшла з лісу.

Якщо лисиця домашня, їй знайдуть нового господаря. А якщо дика - відпустять назад у природу.

Нагадаємо, АТБ нагодував українців фантомним стравою.

Як повідомляв портал Знай.uа, у харківському супермаркеті "скупилася" мавпа: екзотичний шопінг показали забавним відео.

Також портал Знай.uа писав, що таргани в минулому, в АТБ підготували новий "сюрприз" покупцям: "Вся таблиця Менделєєва!".