В одному з районів столиці сантехніки знайшли трьох мертвих чоловіки, які знаходилися у підвалі багатоповерхівки. Наразі правоохоронці встановлюють причини загадкової смерті киян.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Київської області.

Як відзначається, по обіді до поліції надійшло повідомлення про те, що у підвалі будинку на вулиці Маршала Малиновського сантехніки, які хотіли полагодити труби, знайшли без ознак життя трьох чоловіків.

Фото з місця події

Вже на місці правоохоронці оглянули тіла померлих та не виявили ознак насильницької смерті. Наразі, чому померли чоловіки з'ясують медки, які проведуть розтин тіл.

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Нагадаємо, що у Білій Церкві, під Києвом, стався цікавий випадок за участю телефонного терориста. Так, зловмисник вирішив "погратися" з правоохоронцями та рятувальниками.

Зауважимо, що досить схожий інцидент стався на Рівненщині. Там, у селі Перемилівка молодик вбив пенсіонера тільки за те, що той не позичив для його матері кількасот гривень.

Як повідомляв Знай.uа надзвичайний випадок стався в одному з мікрорайонів Києва. Так, від руки власного батька постраждав п'яний молодик, який "клянчив" гроші.