У Білій Церкві, що під Києвом стався цікавий випадок з так званим телефонним терористом. Чоловік вирішив ускладнити життя і службу рятувальникам і поліцейським, за що неодмінно понесе покарання. Як повідомили в прес-службі поліції Київської області, житель міста частенько повідомляв пожежним неправдиву інформацію, надзвонюючи їм. У черговий такий хибний виклик рятувальники приїхали на місце події разом з поліцейськими.

У квартирі того, хто дзвонив, не виявили, і коли вийшли на вулицю, побачили, що він накоїв, і знайшли, де він ховався. Схоже чоловік давно хотів привернути до себе увагу правоохоронців, і у нього це вийшло. чоловік до того ж вирішив пошкодити поліцейський автомобіль – він накинувся на авто патрульних з відром і розбив лобове скло. А після цього засів у кущах неподалік.

Поліцейський автомобіль, Інформатор
Поліцейський автомобіль, Інформатор

Нагадаємо, під Києвом бетономішалка злетіла з дороги в приватний сектор, є загиблий.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що у Києві підірвали автомобіль чиновника.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Також портал "Знай.ua" писав, що під Києвом поліцейські зловили "синього" водія-втікача.