У столиці на проспекті Бажана сталася ДТП, яка могла закінчитися потужним вибухом. Так, легковик марки "BMW" влетів на тамтешню АЗС та врізався у бензовоз, який там стояв, пише Інформатор.

Як відзначається, сталася ДТП ввечері. Так, керманич іномарки BMW на великій швидкості влетів у бензовоз Scania, який стояв на автозаправці.

Фото з місця аварії: Інформатор
Фото з місця аварії: Інформатор

Після цього, легковик почав диміти, але тамтешні робітники не розгубилися: вони відігнали вантажівку на безпечну відстань та викликали рятувальників, які й загасили авто.

Фото з місця аварії: Інформатор
Фото з місця аварії: Інформатор

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Наразі й досі залишається таємницею, навіщо водій влетів у заправку, адже, за словами патрульних, за кермом перебував тверезий чоловік.

На Позняках BMW вылетел на заправку и врезался в бензовоз

Geplaatst door Информатор Киев op Donderdag 9 januari 2020

Нагадаємо, зв'язали і зарізали: у Києві двох дівчаток знайшли вбитими в шафі знімною квартири, - моторошні фото.

Як повідомляв Знай.uа на автодорозі Київ-Чоп біля села Глушин сталася моторошна аварія. Так, 59-річний водій вантажного автомобіля “ДАФ” збив на смерть 15-річного хлопця.

Знай.uа писав, ДТП забрала життя молодого футболіста: подавав великі надії.