Надзвичайний випадок стався в одному з мікрорайонів Києва. Так, від руки власного батька постраждав п'яний молодик, який "клянчив" гроші. Наразі закривавленого потерпілого госпіталізували до лікарні.

Як відзначається, подія мала місце на вулиці Миколи Закревського. Саме там до рідного батька прийшов п'яний син та попросив, аби той дав йому грошей. Однак, чоловік відмовся, тоді останній накинувся на нього та почав бити. Врятував батька від синців держак від грабель, яким той і розбив нападнику голову.

Поліцейські, фото з вільних джерел
Поліцейські, фото з вільних джерел

Коли вже на місце прибули правоохоронці та медики, то вони виявили закривавленого чоловіка, який лежав на підлозі. Після цього лікарі надали першу допомогу постраждалому та госпіталізували його в лікарню.

Нагадаємо, що у Білій Церкві, під Києвом, стався цікавий випадок за участю телефонного терориста. Так, зловмисник вирішив "погратися" з правоохоронцями та рятувальниками.

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Зауважимо, що досить схожий інцидент стався на Рівненщині. Там, у селі Перемилівка молодик вбив пенсіонера тільки за те, що той не позичив для його матері кількасот гривень.

Як повідомляв Знай.uа під Запоріжжям сумний і одинокий українець знайшов спосіб розважитися з копами.