У середу, 8 січня, у Києві, в костелі Святого Миколая, відбудеться незвичайний різдвяний концерт "Територія Різдва", який здивує публіку своєю різноманітністю заявлених артистів. В цей вечір прозвучать українські колядки та щедрівки від рокерів, симфонічного оркестру, оперних і фолк-дів і навіть реггі-музикантів. Про це повідомляє Національний будинок органної та камерної музики України.

Територія Різдва

В честь Різдва у костелі буде відбуватися музичне диво. На концерті будуть відомі колядки та щедрівки в авторських аранжуванні композитора Євгена Петриченка. Також в цей вечір відбудеться злиття різних стилів: органна музика і етнічна, з участю сопілок, флейт і телинок. До того ж, на концерті прозвучать рок-версії колядок.

Серед заявлених артистів виступатимуть: ILLARIA, реггі-співак Мирослав Кувалдін (The Вйо), Валерія Балаховська (орган), Марина Одольська, Олег Собчук (СКАЙ), Катя Чілі, Віталій Кириченко (Нумер 482), Paul Manandise, Іванна Пліш, Олесь Журавчак (етно-духові), "Гуляй Город", "Правиця". Провідною і організатором цього заходу є співачка Анжеліка Рудницька.

Територія Різдва

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Вартість квитка на концерт буде становити від 500 гривень.

Нагадаємо, що на Різдво киян чекає безкоштовний концерт.

Як повідомляв портал Знай.ua, Дан Балан натякнув на вагітність Тіни Кароль цікавим подарунком.

Також портал Знай.ua писав, що в колядках співають про бога зимового сонця Коляду. З приходом християнства Коляду витіснив мотив народження Ісуса Христа. Свято тепер називають святим – Святвечір або Багате вечір.